Mauricio Ochmann

Mauricio Ochmann Siordia se narodil 16. 11. 1977 v Celaya v Mexiku.

Je známý především rolemi v telenovelách, ale objevil se také ve filmech, např. ve Vzkaz v lahvi s Kevinem Costnerem. Mauriciova matka je židovka a jeho otec pochází z Arménie. Už jako dítě hrál v divadle a v 16 letech poprvé vystoupil v televizi, konkrétně v televizní komedii La Otra Cosa, kde účinkoval dva roky.  V 19 se přestěhoval do Los Angeles, kde začal studovat v Joanne Baron studio v Santa Monice. Po třech letech chození na castingy získal roli ve Vzkazu v lahvi a následně v seriálu Latino Green u Aztecy. Za roli ve hře Equus získal cenu jako Nejlepší herec nové scény od mexických divadelních kritiků. Následně se objevil v telenovele Como en el Cine po boku Loreny Rojas, která měla velký úspěch, a tak se stal velmi slavným a od té doby točí jeden projekt za druhým.

V roce 2007 se svěřil veřejnosti v televizním interview, že málem umřel. Řekl: “Naštěstí mě Bůh vzal za ruku a dal mi novou příležitost.” Mauricio byl totiž závislý na drogách a po měsíci v léčebně se z toho velmi rychle dostal a od té doby do toho již znovu nespadl.

V roce 2008 se oženil s Mariou Jose del Valle Prieto, se kterou má holčičku Lorenzu. Ti se později rozvedli. V roce 2012 začal Mauricio chodit s Begoñou Narváez. Později se seznámil s herečkou Aislinn Derbez, se kterou se oženil a mají holčičku Kailani.

5/5 - (1 vote)

Mohlo by tě také zajímat:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *