Bárbara Mori

Bárbara Mori Ochoa se narodila 2. února 1978 v Montevideu, Uruguay. Když jí byly tři roky, její rodiče se rozvedli, a proto dětství strávila střídavě v Mexiku a Uruguay. Od dvanácti let žila natrvalo v Mexico City se svým otcem a sourozenci – sestrou jménem Kenya a bratrem Kintarem. Během dospívání pracovala jako servírka v pizzerii svého otce. Poté, co potkala návrháře Marcose Toledo, se začala věnovat modelingu.

Jejím snem však bylo herectví. Proto začala studovat hereckou školu při společnosti Televisa, kterou však nedokončila. V roce 1996 se postila do studia herectví na škole Centro de Formación Actoral při společnosti Azteca. Poté se začala objevovat v prvních telenovelách. Do podvědomí diváků se však zapsala jako Mónica v telenovele Mirada de mujer z roku 1997. Dále si zahrála v telenovelách: Azul tequila, Me muero por ti, Amores… querer con alevosíaSúbete a mi moto, Mirada de mujer, el regreso, Amor descaradoRubí.

V 19 letech byl jejím partnerem herec Sergio Mayer, s nímž má syna. Při natáčení filmu La mujer de mi hermano se seznámila s hercem  Manolo Cardonem, rozešli se v roce 2005. Téhož roku se stal jejím přítelem návrhář Josemaría Torre, vztah vydržel 3 roky.

5/5 - (5 votes)

Mohlo by tě také zajímat:

Komentáře (2)

  1. Geri

    Odkdy je Montevideo v Argentině? Že by se přestěhovalo z Uruguaye? 😆 😆 😆

    1. Barča

      Chybička se vloudila 🙂 Díky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *