Bárbara Mori a Christian Meier ve filmu Mistura

Na filmovém festivalu Mill Valley měl dne 8.10. premiéru nový film Bárbary Mori a Christiana Meiera s názvem Mistura. Film produkoval Ivan Orlic a režíroval Ricardo de Montreuil.

“Mistura” je drama odehrávající se v Peru v 60. letech 20. století. Hlavní postavou je Norma (Bárbara Mori). Norma je privilegovaná francouzsko-peruánská žena, jejíž život se začne rozpadat poté, co ji manžel (Christian Meier) opustí.

Tato zrada způsobí, že je Norma vyloučena z elitní společnosti, ve které se dosud pohybovala. Poprvé v životě se ocitá bez finančních prostředků a musí čelit předsudkům vyšší třídy limské společnosti.
Norma se spojí s lidmi z komunit, které dříve přehlížela, aby společně otevřeli restauraci. Během tohoto procesu objevuje skutečné Peru a zamiluje se do jeho rozmanitosti, a to jak kulinářské, tak demografické.

Film tak vypráví příběh Norminy transformace a jejího postupného přijetí dříve opomíjených komunit.

Prostřednictvím gastronomie a setkávání s různými lidmi Norma nachází nový smysl života a lásku k Peru v celé jeho rozmanitosti.

Ve vedlejších rolích hrají: Cesar Ballumbrosio, Magaly Solier, Marco Zunino, Juan Pablo Olyslager, Hermelinda Luján, Vanessa Saba, Stefano Meier, Marco Zunino, Tomas Matsufuji a další.

Bárbara Mori a Christian Meier se vrací do společného projektu po téměř 20ti letech. V minulosti si společně zahráli v následujících projektech:

  1. V roce 1999 hráli společně v telenovele “Me muero por ti”.
  2. V roce 2001 se opět setkali v telenovele “Amores, querer con alevosía”.
  3. V roce 2005 ztvárnili hlavní role ve filmu “La mujer de mi hermano”, který rovněž režíroval Ricardo de Montreuil stejně jako Misturu.

Ohodnoť tento příspěvek:

Mohlo by tě také zajímat:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *